_


23.06.2017.

V Street – donosi uvijek nešto novo

Širok spektar ponude može da upotpuni i ukrasi svaku prostoriju

Pripremila: Aldijana Selimbegović


Svaki kutak može da zablista, može da oživi zahvaljujući malim detaljima koji prostoru mogu dati potpuno novi smisao. Svaki detalj kojim činimo naš prostor našim, doprinosi osjećaju udobnosti. Prostor kao stvarnost u kojoj živimo i u kojoj se krećemo doživljavamo momentima koji su obilježeni jedinstvenim dizajnom prepoznatljive ponude kvaliteta. Putuje našom maštom i uređenjem da bismo stvorili svoju ljepotu, ali i toplinu. Novi smisao svojoj svakodnevnici možete dati ukoliko posjetite prostor koji sadrži sve navedeno, prostorije V Street-a (Trg nezavisnosti 20, Ložionička 16).

  

Stilski dobro osmišljeno, modno osvješteno. Širok spektar ponude može da upotpuni i ukrasi svaku prostoriju, svako zanimanje, jer gradi i razvija svoje ideje prenoseći ih dalje.

  

U poslovnom svijetu važno je imati vodilju. Ona koja nas vodi do uspjeha. Koja uvijek traži nove ideje, nove partnere. Vodilja koja zna čuvati tradiciju.

Riječ Tanje Ćurić Mirić:
- Tradicija je predaja znanja, vještina i načina ponašanja, prenosi se sa generacije na generaciju čuvajući priče, povezujući ono što je bilo jučer sa onim što će doći danas, ona je vizija i snaga. I upravo zbog toga, mi čuvamo našu tradiciju, još od 1987. godine! Nastojimo sačuvati tradiciju kvaliteta, jer poštujemo želje naših klijenata, naših kupaca, te je svako povjerenje ukazano nama, rezultiralo osjećajem pozitivnog toka saradnje, onim što nudimo zajedničkim snagama nastojimo oblikovati zajedničke vrijednosti. Čuvati svoju kulturu, ali upoznavati i druge. Graditi se na osnovu iskustva koje uvijek itekako doprinosi. Naša vodilja kroz poslovanje jeste da naši kupci zaista uživaju u kupovini, kako kroz ponudu artikala, tako i kroz ljubaznost, iako možda u današnjim uslovima zvuči nestvarno, mi vjerujemo da lijepa riječ otvara sva vrata. Pored naše saradnje sa Vickom koji itekako čuva prepoznatljiv brend sa svojim asortimanom za kuću, kućanskim aparatima i sa svojim dekorativnim i gift programom, otvorili smo vrata i za saradnju sa najpoznatijim španskim brendovima. Osvježili smo našu punudu novim i traženim.

   

Riječ Vesne Ćurić:
- Naše prostorije čuvaju i onaj naš sarajevski, neuništivi duh, našim proizvodom, našom pričom i radom. Našim notesima, koji putuju. I prenose i dio nas. Ideja je mnogo i nastojimo ih pretvoriti u stvarnost, te dobiti onu pravu dobitnu kombinaciju. Kao i uvijek, trudit ćemo se da opravdamo i zadovoljimo sve zahtjeve naših vjernih, ali i novih kupaca, da zajedničkim idejama gradimo nove, kao i da ostvarujemo nove saradnje. Čekamo vas u nadi da ćete sebi uljepšati dan ili nekome ko je vama drag, izmamiti osmijeh unikatnim poklonom.

  
  
  

Stvarati nove trendove dozom profesionalnosti, komunikacije, mogu samo oni najbolji. Jednostavnošću, iskustvom, jer nastoje učiti svaki dan, od onih koji su spremni poklanjati i sarađivati.

  
  

Svako godišnje doba je idealno za detalje koje nas čine sretnima, svojim bojama, funkcionalnošću. Vaš prostor je vaš karakter kojem sami poklanjate svježinu. Inspiraciju ćete, ukoliko ih posjetite, sasvim sigurno pronaći. Jer ovo je priča koja čuva ono što jesmo, koja spaja brendove, donoseći uvijek nešto novo.


Ko smo mi?
Na ovim stranicama smo svi jedno.
Sa stavom koji niko ne pakuje, ne forsira. Smatramo da nije potrebno objašnjavati kako nastaju pakovanja i od strane koga. Ne takmičimo se, to bi bilo kao da se takmičimo same sa sobom i svojim mislima. Izbacile smo ideju o konkurenciji iz svog uma, a ubacile smo stvaralački um. Fokusirale se na svoje snove, svoje vizije, na svoj rad.
Ne odustajemo, borimo se i pored onih koji su imali i još uvijek imaju nadu da ćemo se ugasiti. Ovo je svijet na naš način.

Glavni i odgovorni urednici:

- Aldijana Selimbegović


- Lejla Berilo


- Melisa Tabaković


- Meliha Hadžimehmedagić


- Milena Marinković


Sugestije i kritike možete slati na:
kolumnist.blogger.ba@gmail.com

Naši najbolji prijatelji!
Plivački klub SPID je prvi i jedini plivački klub za osobe sa invaliditetom u Bosni i Hercegovini. Cilj kluba je rehabilitacija, resocijalizacija i inkluzija osoba sa invaliditetom kroz plivanje i vodene sportove.
Intenzitet snage i volje, iskrene želje može proizvesti priču koja našoj zemlji daje novi tračak nade da nismo isključivo omotani u sivilo. Postoje i one prirodne boje kojima se svi iskreno divimo zbog dubine njihove stabilnosti, jer simboliziraju povjerenje, odanost, samopouzdanje, inteligenciju i istinu. Mogu proizvesti priču zahvaljujući hrabrim ljudima čija su srca ispunjenja ljubavlju prema onom što rade. Ljubav jeste najjača snaga. Neizostavna je u svakoj oblasti. Neizostavna je i u svijetu sporta, a sport ima svoju ulogu, svoje značenje. Onakvu kakvu mi poznajemo, uz izgradnju timskog jedinstva pružajući i primjenjujući sve navedeno uspješno pretapaju u stvarnost omogućavajući da svako dijete bude dio sportskog kolektiva – Amel Kapo, Đeneta Boja, Ilda Bučan i Admir Malićbegović

pkspid.ba

Naša preporuka!
altteatar.com


bookvar.co


fbl.ba


sartr.ba


sumens.com

Naš Glas
Latif Moćević - Ženi


Sunday Stories - Bajka


Ammara Mistrić - U srce


Maya Sar - Nespretno


Sonja Bakić & Tony Cetinski - Tražim te


Maja Milinković - U meni sve zna da volim te


Dalal - Gdje sam ja?


Laka - Mačko


Divanhana - Emina


Oxiduality feat. Mika K - Together Again


Vukašin Brajić & Alogia - Od svega umoran


Nina Petković - Talas i brod


Letu Štuke - Mjesto za dvoje

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
265923

Powered by Blogger.ba